• Home

Home

Maria Galland

Maria GallandEEN VROUW MET EEN UNIEKE VISIE OP SCHOONHEIDEEN VROUW MET EEN UNIEKE VISIE OP SCHOONHEID

Maria Galland, een vrouw uit Parijs met een uitgesproken charisma en oogverblindende persoonlijkheid, streefde haar ultieme droom na: schoonheid onthullen in elke vrouw en op elke leeftijd.
Ze richtte haar eigen laboratorium op en combineerde de nieuwste bevindingen van dermatologisch onderzoek met ongeëvenaarde cosmetische expertise. Het doel was om de grootste geheimen, functies en processen van de huid te verkennen.

DE HUID,DE HUID,EEN SPIEGEL VAN ONZELEVENSBALANS

Als pionier op het gebied van professionele schoonheidsverzorging geloofde ze niet in het concept van huidtypes. Integendeel, ze betoogde dat de huid van elke persoon een unieke geografie heeft met specifieke behoeften die een individuele reactie vereist. Maria Galland Paris gaat daarom niet over selectieve behandeling die alleen gericht is op het verlichten van zichtbare symptomen. In plaats daarvan kijken we naar de huid met een schoonheidsdiagnose die alle aandoeningen tussen de balans van de huid en de balans van het leven identificeert en in aanmerking neemt.

EEN UNIEKE BENADERING VAN SCHOONHEIDSVERZORGINGEEN UNIEKE BENADERING VAN SCHOONHEIDSVERZORGING
Maria Galland Paris is ervan overtuigd dat schoonheid voortkomt uit de symbiose van drie complementaire gebieden en heeft een holistische benadering van schoonheid gecreëerd.

MÉTHODE
Behandelingen op maat met direct effect - voor elke vrouw. Maria Galland heeft op maat gemaakte behandelprotocollen ontwikkeld die uitsluitend gebaseerd zijn op de professionele handen van de schoonheidsspecialiste, zoals de legendarische behandeling MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE. Het is kenmerkend voor de behandelingsexpertise van het merk en wordt beschouwd als een ongeëvenaarde benchmark in de wereld van professionele huidverzorging.

Iedere vrouw heeft haar eigen, unieke schoonheid.
Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

Het geheim is innerlijke energie.
Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten. Het draait allemaal om savoir-faire.Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.

De magie is in de beweging.
De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen.

De holistische benadering staat centraal in de filosofie.
Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

De kracht van deskundige handen.
Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.

Blijf langer mooi.
De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en gevende huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

 

Welkom bij Martine Hulscher High End Skincare

 "Martine Hulscher High End Skincare" staat voor kwaliteit en persoonlijk contact.

"Goede verzorging is voor een gezonde huid onmisbaar!"

Wij zijn een schoonheidssalon in Nijmegen dat het adres is voor o.a.:

Wij werken met de kwalitatieve producten van Maria Galland. Deze producten zijn in de salon en op onze webshopverkrijgbaar. Daarnaast gebruiken wij PCA Skin producten voor huidverbeteringsbehandelingen.
Daarnaast werken wij samen met een cosmetisch arts voor botox, fillers en lasersurfacing. 

MartineHulscher2020 site

Coronamaatregelen

De salon is open, natuurlijk met alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw en natuurlijk ook mijn gezondheid te beschermen. Er zijn wel een aantal aanpassingen waardoor ik natuurlijk nog niet op volle bezetting kan draaien. Er wordt meer tijd gepland tussen 2 klanten om te voorkomen dat u elkaar tegenkomt. Uiteraard geld natuurlijk dat als u klachten heeft net voor uw afspraak, u deze zelf afzegt en een nieuwe afspraak maakt als u weer klachtenvrij bent. 

Lieve groeten, Martine❤️

De webshop om uw producten te bestellen is natuurlijk altijd open.

Klantervaringen

 • Bezoeker gaf 4 sterren

  Heerlijke anti-aging behandeling gehad! ' wat zie je er goed uit' zei een oud collega die ik onmiddellijk na de behandeling zag. Fijn, relaxte ambiance! En proefjes meekrijgen is altijd leuk!
 • Jacques gaf 5 sterren

  Relaxed en comfortabel. Martine is professioneel en stelt je op je gemak.
 • Leontine gaf 5 sterren

  Top! Heerlijke behandeling met mooie producten. Relaxed.
 • Merel gaf 4 sterren

  Mooie salon, vriendelijk en professioneel geholpen. Heerlijke massage. Ik ga zeker nog een keer terug!
 • Hanneke gaf 5 sterren

  Een behandeling bij Martine is een cadeautje aan jezelf! Heerlijk om bij haar in de stoel te liggen en je gezicht te laten verwennen. Het voelt als een warm bad, je merkt echt dat je met een professional te maken hebt. Relaxte sfeer, kundige handen en goed advies. Martine Hulscher Skincare is hét adres in Nijmegen e.o. als je een schoonheidsspecialiste zoekt.
 • Bezoeker gaf 4,5 sterren

  Ik ben zeer tevreden over Martine Hulscher. Ik ben hier meerdere keren terug gekomen voor een Brazilian Wax, ondanks de spanning die deze behandeling teweeg brengt maakt Martine het zo aangenaam mogelijk voor mij. Ook krijg ik goede adviezen. Daarom ben ik hier vaste klant!
 • Marie-Jeanne gaf 5 sterren

  Prettige eerste kennismaking met Martine. Heerlijke massage . Ik kom zeker terug.
 • Karin gaf 4,5 sterren

  Martine zorgt er altijd weer voor dat ik als herboren de deur uitga. Dat doet ze deskundig en met vriendelijke aandacht.
 • Bianca gaf 5 sterren

  Prima behandeling, prettige service, top.
 • Carin gaf 5 sterren

  Geweldige salon die veel rust uitstraalt. Martine is een vakvrouw! Heb regelmatig behandelingen en mijn huid is daarna weer in topshape. Haar massages zijn geweldig, gouden handen! Prijs/kwaliteit is zeer goed.
 • Cilla gaf 5 Sterren

  Mijn bezoekjes aan Martine Hulscher Skincare ervaar is altijd als een pure verwennerij. De zeer professionele werkwijze, de gastvrijheid en de oprechte adviezen van Martine zorgen ervoor dat ik een vaste en zeer tevreden klant ben die elke keer uitkijkt naar de volgende behandeling. Vaak 1x per twee weken. (Verschillende behandeling) Wat ik fijn vind: De (extra) matras op de behandeltafel en de heerlijke deken die tijdens de behandeling gebruikt wordt maken mij helemaal ontspannen en zorgt er voor dat ik vaak totaly zen en extra stralend de salon weer verlaat.
 • Renate gaf 4 sterren

  Hele lieve vrouw. De salon is ook heel lekker op temparatuur en heel sfeervol! Ik ga hier de volgende keer weer heen!! En mijn behandeling heeft ze goed gedaan.
 • Monique gaf 5 sterren

  Je voelt je van harte welkom, Martine is een vriendelijke vrouw en is goed op de hoogte van haar producten. De behandelingen zijn zéér prettig!

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017