• Home

Home

Corona maatregelen

Corona maatregelen

De Salon is weer open. Vanaf 11 mei jl is de salon weer open gegaan. Natuurlijk met alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw en natuurlijk ook mijn gezondheid te beschermen. Er zijn wel een aantal aanpassingen waardoor ik natuurlijk nog niet op volle bezetting kan draaien:

 • Allereerst zal ik afspraken inplannen met mijn klanten die een afspraak hadden staan net voor en tijdens de corona. Ik neem daarvoor zelf contact met hen op.
 • Er wordt meer tijd gepland tussen 2 klanten om te voorkomen dat u elkaar tegenkomt.Er wordt meer tijd gepland tussen 2 klanten om te voorkomen dat u elkaar tegenkomt.
 • Uiteraard geld natuurlijk dat als u klachten heeft net voor uw afspraak, u deze zelf afzegt en een nieuwe afspraak maakt als u weer klachtenvrij bent.
 • Online afspraken maken kan pas als de ik de nieuwe tijdsperiodes heb doorgegeven aan de Treatwel agenda..Ik vertrouw op uw begrip als u nog niet zo snel een afspraak kan maken als u zou willen.

  Uiteraard kunt u uw producten in de webshop bestellen. Echter het kan zijn dat deze later worden bezorgd vanwege de grote drukte. Ik vraag graag om uw begrip. Maar samen komen we er wel uit . Ik heb er weer heel veel zin in en kan bijna niet wachten om u weer te verwelkomen in mijn salon.

Lieve groeten, Martine❤️

 

Welkom bij Martine Hulscher High End Skincare

 

Wij zijn weer open, natuurlijk met de nodige maatregelen. Meer hierover leest u hier: corona maatregelen.

"Martine Hulscher High End Skincare" staat voor kwaliteit en persoonlijk contact.

"Goede verzorging is voor een gezonde huid onmisbaar!"

Wij zijn een schoonheidssalon in Nijmegen dat het adres is voor o.a.:

Wij werken met de kwalitatieve producten van Maria Galland. Deze producten zijn in de salon en op onze webshop verkrijgbaar. Daarnaast gebruiken wij PCA Skin producten voor huidverbeteringsbehandelingen.
Daarnaast werken wij samen met een cosmetisch arts voor botox, fillers en lasersurfacing. 

MartineHulscher2020 site

Klantervaringen

 • Hanneke gaf 5 sterren

  Een behandeling bij Martine is een cadeautje aan jezelf! Heerlijk om bij haar in de stoel te liggen en je gezicht te laten verwennen. Het voelt als een warm bad, je merkt echt dat je met een professional te maken hebt. Relaxte sfeer, kundige handen en goed advies. Martine Hulscher Skincare is hét adres in Nijmegen e.o. als je een schoonheidsspecialiste zoekt.
 • Carin gaf 5 sterren

  Geweldige salon die veel rust uitstraalt. Martine is een vakvrouw! Heb regelmatig behandelingen en mijn huid is daarna weer in topshape. Haar massages zijn geweldig, gouden handen! Prijs/kwaliteit is zeer goed.
 • Bianca gaf 5 sterren

  Prima behandeling, prettige service, top.
 • Bezoeker gaf 4 sterren

  Heerlijke anti-aging behandeling gehad! ' wat zie je er goed uit' zei een oud collega die ik onmiddellijk na de behandeling zag. Fijn, relaxte ambiance! En proefjes meekrijgen is altijd leuk!
 • Leontine gaf 5 sterren

  Top! Heerlijke behandeling met mooie producten. Relaxed.
 • Jacques gaf 5 sterren

  Relaxed en comfortabel. Martine is professioneel en stelt je op je gemak.
 • Monique gaf 5 sterren

  Je voelt je van harte welkom, Martine is een vriendelijke vrouw en is goed op de hoogte van haar producten. De behandelingen zijn zéér prettig!
 • Karin gaf 4,5 sterren

  Martine zorgt er altijd weer voor dat ik als herboren de deur uitga. Dat doet ze deskundig en met vriendelijke aandacht.
 • Cilla gaf 5 Sterren

  Mijn bezoekjes aan Martine Hulscher Skincare ervaar is altijd als een pure verwennerij. De zeer professionele werkwijze, de gastvrijheid en de oprechte adviezen van Martine zorgen ervoor dat ik een vaste en zeer tevreden klant ben die elke keer uitkijkt naar de volgende behandeling. Vaak 1x per twee weken. (Verschillende behandeling) Wat ik fijn vind: De (extra) matras op de behandeltafel en de heerlijke deken die tijdens de behandeling gebruikt wordt maken mij helemaal ontspannen en zorgt er voor dat ik vaak totaly zen en extra stralend de salon weer verlaat.
 • Marie-Jeanne gaf 5 sterren

  Prettige eerste kennismaking met Martine. Heerlijke massage . Ik kom zeker terug.
 • Renate gaf 4 sterren

  Hele lieve vrouw. De salon is ook heel lekker op temparatuur en heel sfeervol! Ik ga hier de volgende keer weer heen!! En mijn behandeling heeft ze goed gedaan.
 • Merel gaf 4 sterren

  Mooie salon, vriendelijk en professioneel geholpen. Heerlijke massage. Ik ga zeker nog een keer terug!
 • Bezoeker gaf 4,5 sterren

  Ik ben zeer tevreden over Martine Hulscher. Ik ben hier meerdere keren terug gekomen voor een Brazilian Wax, ondanks de spanning die deze behandeling teweeg brengt maakt Martine het zo aangenaam mogelijk voor mij. Ook krijg ik goede adviezen. Daarom ben ik hier vaste klant!

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017