Privacyverklaring

Bij Martine Hulscher skincare vinden we privacy erg belangrijk. Daarom hebben we deze privacyverklaring voor onze klanten, volledig herzien en vernieuwd op 20-05-2018. Hierin kun je lezen wat wij doen met eventuele persoonsgegevens die wij gebruiken bij het verwerken van een bestelling. Fijn toch? Zo kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen in onze webshop! 


Je leest het hieronder: 

Martine Hulscher skincare, gevestigd aan de Groesbeekseweg 55, 6524CP in Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.MartineHulscherskincare.nl
Shop.martinehulscher.nl

Groesbeekseweg 55
6524CP Nijmegen

Telefoonnummer: 06-48965024
e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CONTACTPERSOON VOOR PRIVACYZAKEN
Martine Hulscher

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Martine Hulscher skincare verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze producten en omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Martine Hulscher skincare verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief 
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren


Bewaartermijn persoonlijke gegevens:
Wij bewaren persoonlijke gegevens niet oneindig maar alleen zolang het nodig is om onze diensten uit te kunnen voeren. Wanneer je bijvoorbeeld een account aanmaakt om altijd makkelijk en snel te kunnen bestellen, is het niet aan ons om die gegevens te vernietigen (uiteraard wel op jouw verzoek). Als je als gast een bestelling plaatst blijven je gegevens op een beveiligde manier bewaard zolang je klant bent. Dit zorgt ervoor dat we ten aanzien van de herroepingsrecht en garantietermijnen onze taken correct kunnen blijven uitvoeren. Facturen horen bij onze boekhouding en daarvoor hanteren wij de wettelijke bewaartermijnen van de belastingdienst. Data die bewaard wordt op papier zit bij ons achter slot en grendel en bij vernietiging wordt dit op een gedegen wijze vernietigd zodat de gegevens niet meer te reconstrueren zijn.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@martinehulscher.nl . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Martine Hulscher skincare zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Martine Hulscher skincare wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan door hier te klikken.


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Martine Hulscher skincare neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zoals het hanteren van wachtwoorden. Persoonsgegevens staan opgeslagen op Servers van Myonlinestore.  Daarnaast maakt Martine Hulscher skincare gebruik van gecertificeerde SSL verbinden. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Derden:
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Als je een bestelling plaatst, hebben wij je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Heb je jezelf aangemeld voor onze nieuwsbrief dan wordt je mailadres ook gebruikt om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je jezelf uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.


Nog even duidelijk de partijen waarmee wij samenwerken:

- Sisow: het uiterst beveiligd systeem van Sisow zorgt ervoor dat je als klant op een veilige manier kan betalen.

- Mailchimp: meer informatie over de cookies van Mailchimp kun je vinden in hun privacy policy.

- Exact: om onze boekhouding goed te regelen maken wij gebruik van Exact. Hier lees je hoe zij de gegevens veilig bewaren in deze Veiligheidswaarborg.

- Post.nl: al onze pakketten versturen wij via Post.nl met Track & Trace codes zodat jij jouw pastpakket kan volgen. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen.

E-mail en mailinglijsten:

Mailchimp
Voor de verzending van de nieuwsbrief  maakt Martine Hulscher skincare gebruik van Mailchimp. MailChimp zal je naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden zie je de ‘schrijf je uit’ link. Als je je daarmee uitschrijft, ontvang je onze nieuwsbrief niet meer. Je persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om je gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen. 

Gmail
Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Gmail. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Gmail heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer.


Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes. Wilt je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Om je af te melden voor Google Analytics: Google Analytics Opt-out Browser Plugin


Inzagerecht:
Je hebt het recht om inzicht, correctie en verwijdering van jouw gegevens te vragen.
Wij verwerken echter geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies.
Wij hebben geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar. Mocht je hier toch vragen over hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

privacy verklaring Martine Hulscher skincare 2018-2019

Klantervaringen

  • Carin ga 5 sterren

    Geweldige salon die veel rust uitstraalt. Martine is een vakvrouw! Heb regelmatig behandelingen en mijn huid is daarna weer in topshape. Haar massages zijn geweldig, gouden handen! Prijs/kwaliteit is zeer goed.
  • Leontine van 5 sterren

    Top! Heerlijke behandeling met mooie producten. Relaxed.
  • Bianca gaf 5 sterren

    Prima behandeling, prettige service, top.
  • Renate gaf 4 sterren

    Hele lieve vrouw. De salon is ook heel lekker op temparatuur en heel sfeervol! Ik ga hier de volgende keer weer heen!! En mijn behandeling heeft ze goed gedaan.
  • Jacques gaf 5 sterren

    Relaxed en comfortabel. Martine is professioneel en stelt je op je gemak.
  • Merel gaf 4 sterren

    Mooie salon, vriendelijk en professioneel geholpen. Heerlijke massage. Ik ga zeker nog een keer terug!
  • Hanneke gaf 5 sterren

    Een behandeling bij Martine is een cadeautje aan jezelf! Heerlijk om bij haar in de stoel te liggen en je gezicht te laten verwennen. Het voelt als een warm bad, je merkt echt dat je met een professional te maken hebt. Relaxte sfeer, kundige handen en goed advies. Martine Hulscher Skincare is hét adres in Nijmegen e.o. als je een schoonheidsspecialiste zoekt.
  • Bezoeker gaf 4,5 sterren

    Ik ben zeer tevreden over Martine Hulscher. Ik ben hier meerdere keren terug gekomen voor een Brazilian Wax, ondanks de spanning die deze behandeling teweeg brengt maakt Martine het zo aangenaam mogelijk voor mij. Ook krijg ik goede adviezen. Daarom ben ik hier vaste klant!
  • Karin gaf 4,5 sterren

    Martine zorgt er altijd weer voor dat ik als herboren de deur uitga. Dat doet ze deskundig en met vriendelijke aandacht.
  • Bezoeker gaf 4 sterren

    Heerlijke anti-aging behandeling gehad! ' wat zie je er goed uit' zei een oud collega die ik onmiddellijk na de behandeling zag. Fijn, relaxte ambiance! En proefjes meekrijgen is altijd leuk!
  • Cilla gaf 5 Sterren

    Mijn bezoekjes aan Martine Hulscher Skincare ervaar is altijd als een pure verwennerij. De zeer professionele werkwijze, de gastvrijheid en de oprechte adviezen van Martine zorgen ervoor dat ik een vaste en zeer tevreden klant ben die elke keer uitkijkt naar de volgende behandeling. Vaak 1x per twee weken. (Verschillende behandeling) Wat ik fijn vind: De (extra) matras op de behandeltafel en de heerlijke deken die tijdens de behandeling gebruikt wordt maken mij helemaal ontspannen en zorgt er voor dat ik vaak totaly zen en extra stralend de salon weer verlaat.
  • Monique gaf 5 sterren

    Je voelt je van harte welkom, Martine is een vriendelijke vrouw en is goed op de hoogte van haar producten. De behandelingen zijn zéér prettig!
  • Marie-Jeanne gaf 5 sterren

    Prettige eerste kennismaking met Martine. Heerlijke massage . Ik kom zeker terug.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017