gezichtsbehandling extraIn onze salon bieden wij een aantal exclusieve en intensieve behandelingen met producten van Maria Galland.

Mille Lumière
Deze behandeling is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

90 minuten / € 125,00 

Mozaiek Modelant 
Exclusieve behandeling van 90 min. Spectaculaire liftende anti aging behandeling. Door dit intensieve zelfverwarmende masker wordt uw huid direct verstevigd en gelift. Door de unieke pro-booster 33 (nieuw) zullen de aangebrachte producten met hun werkstoffen dieper de huid worden ingesluisd.Verwarmende behandeling. Behandeling om de huid te verstevigen met een lang aanhoudend effect. 

90 minuten / € 125,00 

Mask Soin Thalasso 
Een innovatief, verkoelend en kalmerend masker, dat zorgt voor een maximum aan verzorging en welzijn. De Bretonse algen ontdoen de huid van vuildeeltjes en zorgen voor een langdurige vochttoevoer. Ze stimuleren de doorbloeding en stofwisseling, en repareren de beschadigde huid. Dit algenmasker is een power-kuur uit de zee en is ook zeer geschikt voor heren.

90 minuten / € 93,50

Soin Cocon 
Een licht schuimmasker, dat over een verstevigende laag gaas wordt aangebracht, deze dient als katalysator. Zeer ontspannende behandeling met als doel de oorzaken van huidveroudering tegen te gaan daar waar ze ontstaan. De producten bevatten ingekapselde werkstoffen, die diep de huid indringen. Na deze behandeling voelt u zich als herboren.

90 minuten / € 93,50

Lumière Jeunesse
Anti-aging behandeling voor de huid die energie nodig heeft. Deze behandeling stimuleert direct de vermoeide huid en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling. De speciale massagemethode geeft een energieboost aan de huid en brengt de huid weer in balans. De celactiviteit en de collageen aanmaak worden gestimuleerdm de vochtbalans hersteld en de huid wordt beschermd tegen de negatieve invloed van vrije radicalen.

75 minuten € 88,00

Lift expert
Een manuele anti- aging behandeling met onmiddellijk resultaat. Door de speciaal ontworpen liftende massage met kneedtechnieken worden de diepere huidlagen gestimuleerd en versterkt terwijl de aangebrachte producten met het unieke ‘age control’ complex, uw huid voeden. Het unieke 2 fasen masker stimuleert de aanmaak van collageen en vult de huis op. Tegelijkertijd helpen ontspannende rituelen om stress te verminderen en uw energielevel te herstellen.

90 minuten € 104,50

Activ’age
Anti-aging behandeling voor de rijpe huid. De rijpere huid verliest elasticiteit , wordt droger en er onstaan rimpels. Ingrediënten zoals peptiden en stamcellen zorgen ervoor dat de cellen weer actief functioneren, zodat de huisdikte toeneemt. Naast een activerende massage wordt er ook met speciale magneetrollers gemasseerd. Deze geven de huid meer spankracht en werken adstringerend. Uw huid ziet er stralender en strakker uit.

90 minuten € 104,50

Masque Modelant Yeux
Intensief liftende oogverzorging bereidt met zeealgen en waardevolle plantenextracten . Dankzij de pure retinol wordt de celvernieuwing herstelt en neutraliseert de vrije radicalen. Oogrimpeltjes worden zichtbaar verzacht. Sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Het masque modelant yeux is gemakkelijk te combineren met elke gelaatsbehandeling.

€ 35,00 / tijdens de behandeling € 25,00

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen