• Cosmetisch arts
  • Botox

Botox

Botox fillers MartineHulscherskincare Een rimpelloos bestaan staat hoog op het verlanglijstje van veel mensen; 'injectables' bieden uitkomst. Onze arts gebruikt alleen tijdelijke producten op basis van natuurlijke en/of lichaamseigen stoffen. De injectables (fillers) die de arts gebruikt voor zijn behandelingen: hyaluronzuren (natuurlijk bestanddeel in de huid), Radiesse (kalkverbinding die ook aanwezig is in tanden en botten), Stylage, Juvederm, Restylane en Botox/Bocouture.

Botox/Bocouture

Botox kan gebruikt worden voor het corrigeren van uw frons, voorhoofd, kraaienpoten, wenkbrauwlift, gummy smile (zichtbaar tandvlees tijdens lachen), kin, rimpeltjes bij neus, tandenknarsen, migraine en het overmatig transpireren van uw oksels, handen en voeten. 
Bocouture is een gezuiverde vorm van botuline toxine. Dit is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie. Bocouture vermindert de overactiviteit van spieren. Al sinds 1980 wordt Bocouture met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine en overmatig zweten. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met Bocouture zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. 

prijs vanaf € 150,00 per zone

Wanneer pas je botox toe?

- Fronsrimpels, voorhoofdrimpels
- Kraaienpootjes, rimpels neus (bunny lines)
- Kin, migraine, transpiratie
- Wenkbrauwlift, tanden knarsen.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een intake of behandeling? Bel of mail ons:06-48965024 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen