• Cosmetisch arts
  • Doktor Babak Mahdavian Delavary

Cosmetisch arts Doktor Babak Mahdavian Delavary

Wij werken samen met een deskundig BIG geregistreerde cosmetische arts dr.  Babak Mahdavian Delavary van BDM Clinics. Regelmatig is hij in onze salon voor behandelingen met Botox en Fillers.

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringtechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn clienten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.

Babak-Mahdavian-Delavary-300x300

Arts Mahdavian Delavary staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid. Maak een afspraak en ervaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren. 

Betrouwbare partner

BMD Clinics is een medisch cosmetische kliniek waar persoonlijke benadering, klanttevredenheid en maximaal resultaat hoog in het vaandel staan. Onze artsen werken volgens internationale kwaliteitsnormen en richtlijnen. Wij streven naar een natuurlijk uiterlijk waarbij subtiele veranderingen worden toegepast om u er net iets frisser en stralender uit te laten zien. Ieders natuurlijke uitstraling en schoonheid wordt hierbij behouden.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van ’s werelds meest geavanceerde en innovatieve lasers, waaronder de Harmony XL laser van Alma lasers. Deze worden gebruikt voor verscheidene indicaties en huidproblemen: couperose, pigmentvlekken, acne, kalknagels, spataderen, huidveroudering en voor tatoeageverwijdering en definitief ontharen.

Wil je een afspraak maken voor een intake of behandeling? Bel of mail ons:06-48965024 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen