• Cosmetisch arts
  • Fillers

Fillers

fillers MHSFillers (Radiesse, Belotero, Glytone) zijn fillers die gebruikt kunnen worden voor het opvullen van uw jukbeen, lippen wangen, traangoten (wallen), neuslippenplooi, rokerslijnen, slapen, mondregio, handen, ellebogen, knieën, neuscorrectie (haviksneus) en oorlellen.

Fillers kunnen worden toegepast bij:

- Rimpels, neus-lip-plooi
- Lip volumevergroting, wallen/ogen
- Mondhoeken, handen
- Neus

prijs vanaf € 250,00 per zone

Wat zijn fillers

Fillers zijn stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels en plooien (zelfs ook littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

Bij Skinvision worden alleen natuurlijke fillers gebruikt op basis van hyolaronzuur. Fillers kunnen worden gebruikt voor volumevergroting of huidverstrakking. Na de behandeling zullen de lijnen in uw gezicht vlakker en minder opvallend zijn en zult u een mooie gladde huid hebben. Als u ook een lipbehandeling hebt ondergaan, zullen uw lippen voller en meer uitgesproken zijn. Als u uw wangen hebt laten behandelen, zult u zien dat u vollere wangen heeft en dat uw gezicht er jonger uitziet.

De resultaten houden lang aan; er is aangetoond dat de effecten van de behandelingen met het productassortiment van deze fillers tot 12 maanden lang zichtbaar blijven. Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen.

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken.

Fillers kunnen worden toegepast bij:

- Rimpels, neus-lip-plooi
- Lip volumevergroting, wallen/ogen
- Mondhoeken, handen
- Neus

Volume/Radiesse

Het gezicht heeft volume nodig om de effecten van zwaartekracht te compenseren en weer een jeugdig ogende vorm te krijgen. Dit kan worden bereikt met een dermal filler, die ook de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert voor een effectief volumeherstel. De cosmetisch arts van Skinvision gebruikt hiervoor RADIESSE®; dankzij de speciale gel-matrix is het effect van RADIESSE volumising filler direct zichtbaar. RADIESSE heeft fijne calcium microsferen waarmee de lichaamseigen collageenvorming wordt gestimuleerd voor een langdurig volumeherstel. De gel en de microsferen worden in de loop van de tijd volledig door het lichaam afgebroken. RADIESSE volumising filler zorgt voor herstel van volume precies op die plekken waar het verloren is gegaan. Uw diepe rimpels worden zachter, volumeverlies in de wangen wordt hersteld en weggezakte jukbeenderen krijgen weer meer vorm. Uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug.

Volumeherstel met dubbel effect

- Direct resultaat dankzij de elastische gel-matrix
- Langer durend effect dankzij collageenstimulatie

Veilig in gebruik

Uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken bewijzen effectiviteit en verdraagzaamheid. Vraag uw arts wat RADIESSE volumising filler voor u kan betekenen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een intake of behandeling? Bel of mail ons: 06-48965024 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen