• Gezichtsbehandeling Nijmegen

Welkom bij Martine Hulscher Skincare

Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, waarbij wij jouw gezicht graag de aandacht geven die het verdient en die het nodig heeft. Onder de categorie ‘Love your face’ vallen verschillende gezichtsbehandelingen in Nijmegen waarbij wij werken met het professionele merk Maria Galland. Denk hierbij aan een eenvoudige gezichtsbehandeling, of ga je liever voor een exclusieve gezichtsbehandeling in Nijmegen? Wanneer je een behandeling wilt die geheel aansluit op jouw wensen, kun je kiezen uit een aantal type behandelingen.
Gezichtsbehandeling Nijmegen


Kies uit de volgende gezichtsbehandelingen:

Basis gezichtsbehandelingen met producten van Maria Galland

Kennis maken met de producten van Maria Galland? De producten die wij gebruiken worden natuurlijk op je huid afgestemd. Eerst maken wij een analyse van je huid, waarna de behandeling hierop wordt aangepast. Ook voor anti-stress, een gezichtsbehandeling voor mannen of andere basisgezichtsbehandelingen kijk je in de ‘basis categorie’ waarin tevens kwaliteit en persoonlijke aandacht bij de pijlers horen.
Ga naar de ‘basis’ gezichtsbehandelingen

Exclusieve en intensieve gezichtsbehandelingen

In onze schoonheidssalon bieden wij je verschillende exclusieve en intensieve behandelingen zoals de Maria Galland Profilift aan. Dit is een liftende gezichtsmassage in combinatie met ‘Shiatsu’ drukpunten geven uw gezicht een lift. Daarna wordt er een gezichtsmasker aangebracht en krijg je een ontspannende voetmassage van ons aangeboden.

Ga naar alle exclusieve en intensieve gezichtsbehandelingen in Nijmegen.

Meer weten?

Wil je graag een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling in Nijmegen of wil je meer informatie over één van onze behandelingen? Bel ons op 06-48965024 of vul ons contactformulier in.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017