Corona maatregelen

De Salon is weer open. Vanaf 11 mei jl is de salon weer open gegaan. Natuurlijk met alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw en natuurlijk ook mijn gezondheid te beschermen. Er zijn wel een aantal aanpassingen waardoor ik natuurlijk nog niet op volle bezetting kan draaien:

  • Allereerst zal ik afspraken inplannen met mijn klanten die een afspraak hadden staan net voor en tijdens de corona. Ik neem daarvoor zelf contact met hen op.
  • Er wordt meer tijd gepland tussen 2 klanten om te voorkomen dat u elkaar tegenkomt.Er wordt meer tijd gepland tussen 2 klanten om te voorkomen dat u elkaar tegenkomt.
  • Uiteraard geld natuurlijk dat als u klachten heeft net voor uw afspraak, u deze zelf afzegt en een nieuwe afspraak maakt als u weer klachtenvrij bent.
  • Online afspraken maken kan pas als de ik de nieuwe tijdsperiodes heb doorgegeven aan de Treatwel agenda..Ik vertrouw op uw begrip als u nog niet zo snel een afspraak kan maken als u zou willen.

    Uiteraard kunt u uw producten in de webshop bestellen. Echter het kan zijn dat deze later worden bezorgd vanwege de grote drukte. Ik vraag graag om uw begrip. Maar samen komen we er wel uit . Ik heb er weer heel veel zin in en kan bijna niet wachten om u weer te verwelkomen in mijn salon.

Lieve groeten, Martine❤️

 

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen