logo mg nwIn de salon werken wij voornamelijk met de producten van Maria Galland. Ervaar verzorging die de zinnen streelt! Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.

Kijk voor meer informatie op: www.maria-galland.nl

Wij-accepteren-beautysalon-cadeauMartine Hulscher skincare neemt deel aan de Beautysalon Cadeau.

Geef met het Beautysalon Cadeau een heerlijke schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of een collega. De cadeaubonnen van Beautysalon Cadeau zijn een origineel cadeau, zowel om te krijgen als om te geven. Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, als geschenk voor Moederdag, of als een origineel kerstcadeau om tijdens de koude winterdagen heerlijk verwend te worden . Kortom, een ideaal geschenk voor iedere gelegenheid, het hele jaar door.

Logo treatwellU kunt uw behandeling ook 24/7 boeken via de website van Treatwell.

Kijk voor meer informatie op: Treatwell


Deze website, webshop, mijn nieuwsbrieven, Facebookpage, twitter etc. worden verzorgd door 'Concepts of Communications'. Zij werken vanuit de filosofie dat communicatie de sleutel is tot succes. Samen met de klant analyseren zij uw doel en zetten uw wensen om in een communicatieconcept.

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen.

Lees meer

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen