Maria GallandEEN VROUW MET EEN UNIEKE VISIE OP SCHOONHEIDEEN VROUW MET EEN UNIEKE VISIE OP SCHOONHEID

Maria Galland, een vrouw uit Parijs met een uitgesproken charisma en oogverblindende persoonlijkheid, streefde haar ultieme droom na: schoonheid onthullen in elke vrouw en op elke leeftijd.
Ze richtte haar eigen laboratorium op en combineerde de nieuwste bevindingen van dermatologisch onderzoek met ongeëvenaarde cosmetische expertise. Het doel was om de grootste geheimen, functies en processen van de huid te verkennen.

DE HUID,DE HUID,EEN SPIEGEL VAN ONZELEVENSBALANS

Als pionier op het gebied van professionele schoonheidsverzorging geloofde ze niet in het concept van huidtypes. Integendeel, ze betoogde dat de huid van elke persoon een unieke geografie heeft met specifieke behoeften die een individuele reactie vereist. Maria Galland Paris gaat daarom niet over selectieve behandeling die alleen gericht is op het verlichten van zichtbare symptomen. In plaats daarvan kijken we naar de huid met een schoonheidsdiagnose die alle aandoeningen tussen de balans van de huid en de balans van het leven identificeert en in aanmerking neemt.

EEN UNIEKE BENADERING VAN SCHOONHEIDSVERZORGINGEEN UNIEKE BENADERING VAN SCHOONHEIDSVERZORGING
Maria Galland Paris is ervan overtuigd dat schoonheid voortkomt uit de symbiose van drie complementaire gebieden en heeft een holistische benadering van schoonheid gecreëerd.

MÉTHODE
Behandelingen op maat met direct effect - voor elke vrouw. Maria Galland heeft op maat gemaakte behandelprotocollen ontwikkeld die uitsluitend gebaseerd zijn op de professionele handen van de schoonheidsspecialiste, zoals de legendarische behandeling MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE. Het is kenmerkend voor de behandelingsexpertise van het merk en wordt beschouwd als een ongeëvenaarde benchmark in de wereld van professionele huidverzorging.

Iedere vrouw heeft haar eigen, unieke schoonheid.
Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

Het geheim is innerlijke energie.
Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten. Het draait allemaal om savoir-faire.Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.

De magie is in de beweging.
De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen.

De holistische benadering staat centraal in de filosofie.
Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

De kracht van deskundige handen.
Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.

Blijf langer mooi.
De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en gevende huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

 

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen