• Huidverbetering
  • Fusion Needling

Fusion heeft en doorbraak in collageen inductie therapie.

Multi needling therapie

De Fusion Pen behandeling is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Fusion Pen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden. 

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes of een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

De Fusion Pen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

voor en na multi needling 2 behandelingen

links: voor de multi needling behandeling. rechts: na 2 x behandelen

Mono needling therapie

Dankzij de mono- needle cartridge is het mogelijk om plaatselijk een rimpel te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald gaat loodrecht in de rimpel en zorgt voor een minimale huidbeschadiging welke snel wordt gerepareerd dankzij collageen aanmaak.

Resultaat: gladdere, minder diepe rimpel!

Prijzen

Multi-needling   € 129.00
Mono-needling 1 zone €   39,00
Mono-needlinng 2 zones €   49,00
Combinatie Mono/multi-needling   € 150,00

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen