• Huidverbetering
  • Microdermabrasie

Intensieve behandeling voor een mooie huid

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Microdermabrasiebehandeling 

Bij de moderne microdermabrasie behandeling wordt met behulp van geavanceerde apparatuur op bijna pijnloze wijze, een fijne laag microkristallen (alumiumoxide) onder vacuüm op de huid gespoten. Dode en oude huidcellen worden hierdoor verwijderd. Hoeveel er van de opperhuid wordt verwijderd is afhankelijk van de indicatie.

Kosten € 90,00 (incl. ampul en masker) 

De benodigde diepte wordt zeer nauwkeurig bepaald en is onder te verdelen in 3 niveaus.

Het eerste behandelniveau is een oppervlakkige behandeling van de dode cellenlaag in de opperhuid (peeling).

Vuil en dode huidcellen worden verwijderd. Verstopte poriën gaan open en de teint van de huid wordt weer fris en glanzend. De huid voelt weer schoon en fris aan. Eén behandeling is voldoende voor het gewenste resultaat. Deze behandeling wordt veelal gedaan om er stralend uit te zien op bijvoorbeeld een trouwdag of gala.

De huid kan kortstondig wat gevoeliger aanvoelen alsof u in de wind heeft gelopen of in de zon heeft gelegen.

Behandelniveau 2 is een diepe behandeling van de opperhuid, tot op de lederhuid.

Bij deze behandeling gaat de werking dieper dan bij niveau 1. De huid wordt gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe huidcellen en wordt beter doorbloed. Het weefsel van de huid wordt hierdoor zichtbaar strakker en steviger. Rimpeltjes verdwijnen en zelfs diepere lijnen verminderen aanzienlijk. Ook pigmentvlekken zijn met behandelniveau 2 goed te verwijderen. Behandelniveau 2 wordt verder toegepast bij o.a: striae, huidverhoorningen, verouderde huid en droge of ruwe huid. Meerdere behandelingen zijn noodzakelijk om het gewenste resultaat te behalen.
Afhankelijk van de gevoeligheid van de huid kan deze enige tijd rood zijn.

Het derde en laatste behandelniveau is een diepe behandeling tot in de lederhuid.

Grotere onregelmatigheden en sterk beschadigde huid, zoals littekens, ernstige acnehuid en een sterk verouderde huid worden hiermee behandeld. Ook hier geldt dat de huid wordt aangezet tot het aanmaken van nieuwe huidcellen en dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor verdwijnen of vervagen de onregelmatigheden en beschadigingen van de huid en wordt het weefsel weer soepel. Meerdere behandelingen zijn noodzakelijk maar het resultaat is er dan ook naar.
Bij deze behandeling gaat men tot de lederhuid en kan de huid na de behandeling rood zijn. Tevens zijn er eventueel puntbloedingen direct na de behandeling zichtbaar.

Waarvoor wordt het gebruikt?

  • Vermoeide en matte huid
  • Verstopte poriën
  • Een vlekkerige huid
  • Een verouderde huid met oppervlakkige rimpelvorming
  • Acne en acne-littekens
  • Vermindering van littekenweefsel en striae
  • Pigmentvlekken, bijvoorbeeld zwangerschapsvlekken
  • Rokershuid
  • Zonbeschadigde huid

De huid opfrissen

De huid wordt eerst goed gereinigd, daarna worden de kristallen op de huid gespoten. De huid is nu ontdaan van zijn dode huidcellen, is goed doorbloed en kan de geconcentreerde ampul tot diep in de huid opnemen. Daaroverheen wordt een masker aangebracht om de huid te kalmeren. De resultaten zijn ongekend, zeker in kuurverband kan de huid zich tot 30% verbeteren. 

Combinatie behandeling met no needle mesotherapie

Een micordermabrasie behandeling kan goed gecombineerd worden met No needle mesotherapie.
Klik hier voor meer informatie over no needle mesotherapie.

Kosten € 100,00 (een uur) in combinatie met Microdermabrassie € 120,00 (1 1/2 uur)

Informatie

Meer informatie of wil je een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

butonMartineHulscherSkincare contact

 

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen