• Huidverbetering
  • No needle mesotherapie

No needle mesotherapie

Voorheen werden de meso-werkzame stoffen met een injectie in de huid gespoten. Tegenwoordig  is er een nieuwe methode ontwikkeld: No needle Mesotherapie. Hierbij deze werkzame stoffen via de poriën worden ingebracht zodat de meso-werkzame stoffen die de huid op een veel zachtaardige manier binnendringen, tot in de diepe huidlagen.

De nieuwe techniek maakt het mogelijk zeer grote hoeveelheden ( ongeveer het drievoudige van een cosmetische injectie) in de diepere huidlagen in te brengen. Een bijzondere techniek om mee te werken en voor u een fantastisch alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels.

Kosten € 100,00 voor een behandeling van ongeveer 1 uur incl. collageenmasker

Hoe werkt deze methode

De No needle Mesotherapie is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen (elektrophoratie), korte impulsen op cellen en weefsels. Deze elektro-impulsen werken in de ruimtes tussen de cellen en mobiliseren deze. Allereerst worden de verbonden celafvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt.

Binnen een fractie van een seconde veranderen moleculen en ontstaat er een ultrakleine porie; de huid wordt meer doorlaatbaar, kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen. Absoluut noodzakelijk daarbij is dat deze werkzame stoffen microfijn, schoon en steriel zijn. Dat wordt bewerkstelligd door enerzijds alleen maar fijnemoleculaire stoffen te gebruiken en anderzijds zuiver, steriel en direct uit de mesocontainer in de huid laten stromen.

De behandeling is prettig te ondergaan en wat natuurlijk het allermooist is: U ziet al na één keer resultaat, de huid is veerkrachtiger en mooi gevuld. 

Het geheim van de no needle mesotherapie behandeling

Bij No needle Mesotherapie worden werkzame stoffen waaronder hyaluronzuur in de huid gebracht met elektro-impulsen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de binding van water in de huid en de fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine aanmaken en zo soepelheid en veerkracht aan de huid geven.

Waarvoor No Needle Mesotherapie

Wij adviseren, na een probleem- en huidanalyse, of No Neelde Mesotherapie voor u de meest geschikte behandeling is. De methode is onder meer geschikt voor de behandeling van:

  • (frons) rimpels
  • rimpels onder de ogen
  • rimpels rond de mond
  • huid van de kaaklijn
  • huidverjonging / huidverstrakking
  • onzuivere huid
  • volume-verlies van de huid

De werkstoffen die worden gebruikt, versterken elkaar tot diep in de bovenste huidlagen. Hyaluronzuur zorgt voor optimale soepelheid en vochtbinding. Kortom, een enorme boost voor uw huid!

Combinatie behandeling met microdermabrasie

Een No needle Mesotherapie behandeling kan goed gecombineerd worden met microdermabrasie.
Klik hier voor meer informatie over microdermabrasie.

Kosten € 100,00 (een uur) in combinatie met Microdermabrassie € 120,00 (1 1/2 uur) incl. collageen masker

Neem snel contact met ons op voor meer informatoe of het maken van een afspraak.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen