• IPL

IPL

Couperose behandeling met IPL

Als je last hebt van couperose, kan je daar behoorlijk onzeker van worden. Het verwijderen van couperose is niet eenvoudig. Crèmes tegen couperose werken niet. Een effectieve couperose behandeling is het laten laseren van de couperose met IPL (Intense Pulsed Light). Daarvoor kan je terecht bij Martine Hulscher skincare.

Lees meer

Pigmentvlekken behandeling met IPL

Pigmentvlekken als gevolg van veroudering, zonnebeschadiging of acne kunnen worden behandeld met IPL. Moedervlekken worden alleen met akkoord van uw huisarts behandeld. Hormonale pigmentverstoringen zoals een zwangerschapsmasker worden in een consult nader bekeken en beoordeeld of deze voor behandeling in aanmerking komen.

Lees meer

Kosten IPL bij Pigmentvlekken

De kosten van de behandeling van pigmentvlekken met IPL zijn afhankelijk van de grote van het gebied en de hoe snel de huid reageert op de behandeling.

Lees meer

Ontharen met IPL Epilise

Nooit meer scheren of epileren, geen ingegroeide haren, geen geknoei met hars en geen tijdrovende afspraak voor het gevoelige elektrisch ontharen.

Met de IPL (Intens Pulsed Light) kunnen wij deze droom waar maken. U kunt na de behandeling direct weer aan de slag. Geschikt voor de behandeling van het gezicht, rug, oksels, bikinilijn, benen enz.

Lees meer

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen