• IPL Nijmegen

Welkom bij Martine Hulscher Skincare

 
Ontharen met IPL in Nijmegen doen wij regelmatig vanuit onze salon aan de Groesbeekseweg 152H. Deze ontharingsmethode zorgt ervoor dat haarfollikels vernietigd worden door licht dat wordt omgezet in warmte. 

Het haar wordt als een geleider gebruikt om de lichtflits naar de haarfollikel te leiden. Voor IPL in Nijmegen zijn er een aantal behandelingen nodig, maar dat is afhankelijk van een aantal factoren. Vrouwen hebben doorgaans minder behandelingen nodig dan mannen, omdat de haren van de vrouw wat korter zijn en minder diep in de huid liggen.

In een gratis intakegesprek kijken wij hoeveel IPL behandelingen je ongeveer nodig hebt om je volledig te ontharen. Tijdens het gesprek beslist u of u wel of geen IPL in Nijmegen wilt ondergaan en kijkt het instituut of de behandeling bij u mogelijk is. De kans op een positief resultaat wordt namelijk een stuk hoger wanneer er een realistisch en correct verwachtingspatroon wordt geschetst.

Het resultaat van IPL in Nijmegen

Dat lichaamshaar door middel van IPL geheel en voor altijd verdwijnt kan nooit beloofd worden. Wij spreken in de meeste gevallen van haarreductie, omdat de haargroei zo veel mogelijk wordt voorkomen. Gebruik je medicijnen of vinden er hormoonveranderingen plaats, dan is het mogelijk dat deze haren gaan groeien. De haarzakjes die behandeld zijn met IPL zullen nooit meer groeien.
Meer informatie over ontharen met IPL vindt u hier.

Pigmentvlekken behandelingen met IPL

Door de IPL methode toe te passen kunnen pigmentvlekken, die ontstaan zijn als gevolg van zonnebeschadiging, acne of huidveroudering verwijderd worden. De pigmentvlekken worden door middel van IPL losgemaakt in de huid, waarna deze naar de oppervlakte komen en de vlekken verdwijnen. Doorgaans zijn er vijf behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Couperose behandeling met IPL

Heb je last van couperose (aanhoudende roodheid van de huid), dan kun je daar erg onzeker van worden. De haarvaten zijn constant uitgezet in de huid, waardoor de huid roodgekleurd is alsof je bloost. Door IPL behandeling in combinatie met laseren toe te passen op de huid kan de roodheid tot wel 70% verdwenen zijn.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over IPL in Nijmegen of wil je graag een afspraak maken? Bel 06-48965024 of vul ons contactformulier in.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017