Maria Galland

logo mg nwIn de salon werken wij voornamelijk met de producten van Maria Galland. Ervaar verzorging die de zinnen streelt! Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.

Kijk voor meer informatie op: www.maria-galland.nl

Klantervaringen

 • Marie-Jeanne gaf 5 sterren

  Prettige eerste kennismaking met Martine. Heerlijke massage . Ik kom zeker terug.
 • Jacques gaf 5 sterren

  Relaxed en comfortabel. Martine is professioneel en stelt je op je gemak.
 • Cilla gaf 5 Sterren

  Mijn bezoekjes aan Martine Hulscher Skincare ervaar is altijd als een pure verwennerij. De zeer professionele werkwijze, de gastvrijheid en de oprechte adviezen van Martine zorgen ervoor dat ik een vaste en zeer tevreden klant ben die elke keer uitkijkt naar de volgende behandeling. Vaak 1x per twee weken. (Verschillende behandeling) Wat ik fijn vind: De (extra) matras op de behandeltafel en de heerlijke deken die tijdens de behandeling gebruikt wordt maken mij helemaal ontspannen en zorgt er voor dat ik vaak totaly zen en extra stralend de salon weer verlaat.
 • Bezoeker gaf 4 sterren

  Heerlijke anti-aging behandeling gehad! ' wat zie je er goed uit' zei een oud collega die ik onmiddellijk na de behandeling zag. Fijn, relaxte ambiance! En proefjes meekrijgen is altijd leuk!
 • Hanneke gaf 5 sterren

  Een behandeling bij Martine is een cadeautje aan jezelf! Heerlijk om bij haar in de stoel te liggen en je gezicht te laten verwennen. Het voelt als een warm bad, je merkt echt dat je met een professional te maken hebt. Relaxte sfeer, kundige handen en goed advies. Martine Hulscher Skincare is hét adres in Nijmegen e.o. als je een schoonheidsspecialiste zoekt.
 • Monique gaf 5 sterren

  Je voelt je van harte welkom, Martine is een vriendelijke vrouw en is goed op de hoogte van haar producten. De behandelingen zijn zéér prettig!
 • Bezoeker gaf 4,5 sterren

  Ik ben zeer tevreden over Martine Hulscher. Ik ben hier meerdere keren terug gekomen voor een Brazilian Wax, ondanks de spanning die deze behandeling teweeg brengt maakt Martine het zo aangenaam mogelijk voor mij. Ook krijg ik goede adviezen. Daarom ben ik hier vaste klant!
 • Merel gaf 4 sterren

  Mooie salon, vriendelijk en professioneel geholpen. Heerlijke massage. Ik ga zeker nog een keer terug!
 • Leontine gaf 5 sterren

  Top! Heerlijke behandeling met mooie producten. Relaxed.
 • Renate gaf 4 sterren

  Hele lieve vrouw. De salon is ook heel lekker op temparatuur en heel sfeervol! Ik ga hier de volgende keer weer heen!! En mijn behandeling heeft ze goed gedaan.
 • Bianca gaf 5 sterren

  Prima behandeling, prettige service, top.
 • Karin gaf 4,5 sterren

  Martine zorgt er altijd weer voor dat ik als herboren de deur uitga. Dat doet ze deskundig en met vriendelijke aandacht.
 • Carin gaf 5 sterren

  Geweldige salon die veel rust uitstraalt. Martine is een vakvrouw! Heb regelmatig behandelingen en mijn huid is daarna weer in topshape. Haar massages zijn geweldig, gouden handen! Prijs/kwaliteit is zeer goed.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button