• Microdermabrasie Nijmegen

Wil je graag een microdermabrasie behandeling in Nijmegen? Voordat je een afspraak bij ons maakt, geven wij je graag eerst meer informatie over de behandeling. De pijnloze techniek zorgt ervoor dat je huid soepeler, zachter en frisser wordt, waarbij fijne rimpels, acné en ondiepe littekens zo goed als onzichtbaar worden. Microdermabrasie in Nijmegen is een intensieve behandeling voor een gezonde en stralende huid waarbij er door middel van geavanceerde apparatuur een laag microkristallen op de huid wordt gespoten. Onder vacuüm worden dode en oude huidcellen verwijderd, waarbij eerst wordt gekeken op welke diepte de huidcellen moeten worden weggehaald.

Microdermabrasie behandelniveau 1

Er zijn drie behandelniveaus waarin wordt uitgedrukt hoe diep microdermabrasie in Nijmegen wordt toegepast. Het eerste huidniveau houdt in dat er een oppervlakkige behandeling plaats vindt in de vorm van een peeling. Verstopte poriën gaan hierdoor open, één behandeling is voldoende om het gewenste resultaat te behalen: een frisse en gezonde huid.

Microdermabrasie behandelniveau 2

Behandelniveau twee: tot op de lederhuid wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. De huid wordt steviger en strakker, waarbij pigmentvlekken en oppervlakkige rimpeltjes verdwijnen. Ook huidproblemen zoals striae of een verouderde huid kunnen hiermee worden verminderd of geheel verdwijnen. Meestal zijn er op behandelniveau bij microdermabrasie in Nijmegen meerdere behandelingen nodig.

Microdermabrasie behandelniveau 3

Een sterker beschadigde huid en grote onregelmatigheden kunnen verholpen worden wanneer microdermabrasie tot in de lederhuid wordt toegepast. Meerdere behandelingen zijn hierdoor nodig om het gewenste resultaat te behalen. Onregelmatigheden vervagen of verdwijnen en de huid wordt weer soepel. De huid kan na behandeling rood zijn, eventueel kunnen puntbloedingen zichtbaar zijn na de behandeling.

Meer informatie over microdermabrasie in Nijmegen?

Na het opspuiten van de kristallen wordt er een verzachtend masker op de huid aangebracht om de huid te kalmeren. De huid kan zich tot wel 30% verbeteren bij microdermabrasie in Nijmegen. Wil je ook een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 06-48965024 of vul ons contactformulier in.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017