• Ontharen Nijmegen

Welkom bij Martine Hulscher Skincare

Wil jij je graag laten ontharen in Nijmegen? Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de pijlers in onze schoonheidssalon, waarbij wij je verschillende methodes aanbieden om je te laten ontharen. Denk hierbij aan definitief ontharen, Epiladerm of harsen.

Definitief ontharen met IPL Epilise

Je hoeft je nooit meer te scheren, te epileren en je hebt geen last meer van ingegroeide haren wanneer je gaat voor ontharen in Nijmegen met de IPL Epilise methode. Wij kunnen je droom waar maken door gezicht, rug, oksels, bikinilijn of je benen definitief te ontharen. De ontharingsmethode is zeer effectief waarbij er ongeveer maximaal vijf behandelingen nodig zijn om de haren definitief te verwijderen. Wil jij je definitief laten ontharen in Nijmegen, dan is deze behandeling zeker effectief.

Epiladerm Enzymencomplex

Wanneer je haren zich in de groeifase bevinden is Epiladerm Enzymencomplex een effectieve methode om pijnloos je overtollige lichaamshaar te verwijderen. Deze methode zorgt er na ongeveer 12 tot 18 behandelingen (afhankelijk van de haargroei) voor dat er geen haren meer terug groeien. Een aantal omstandigheden (zwangerschap, hormonen of verlate haargroei) kunnen ervoor zorgen dat je in een later stadium nog eens terug komt om een extra ontharingsbehandeling uit te voeren.

Harsen

Harsen is een tijdelijke manier van het verwijderen van de haren, waarbij wij ook de Brazilian Wax aanbieden. Wil je er verzorgd uit zien wanneer de zomer begint? Dan kan harsen een goede oplossing voor je zijn. Het duurt gemiddeld drie tot acht weken totdat het lichaamshaar weer is aangegroeid. Ontharen in Nijmegen is al mogelijk vanaf €10.- (harsen bovenlip of kin) tot €40.- voor de gehele benen en de bikinilijn.
Kijk hier voor de prijzen van harsen

Meer informatie of een afspraak maken voor ontharen in Nijmegen?

Wil je meer informatie over ontharen of wil je graag een afspraak bij ons maken? Bel ons op 06-48965024 of vul ons contactformulier in om je gegevens achter te laten.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017