• Schoonheidssalon Nijmegen

Welkom bij Martine Hulscher Skincare

Martine Hulscher Skincare Schoonheidssalon Nijmegen staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd voor je en volgen de laatste ontwikkelingen zodat de behandeling geheel aansluit op jouw huidtype. Wij gaan voor het beste resultaat voor onze klanten, vanwaar wij een aantal exclusieve behandelingen aanbieden met de schoonheidsproducten van Maria Galland. Kom je bij ons voor een schoonheidsbehandeling of gezichtsbehandeling, dan krijgt u nadien handige tips mee naar huis.


"Goede verzorging onmisbaar voor een gezonde huid!"Bent u benieuwd naar de prijzen van onze behandelingen? Kijk hier voor een overzicht van de prijslijst.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Tijdens je behandeling werken wij met onder andere de kwaliteitsmerken Maria Galland, Sothys, Lash to Impress en Lash eXtend. Een aantal producten die wij gebruiken bij gezichtsbehandelingen bieden wij tevens aan in onze webwinkel. Deze zijn ook in de schoonheidssalon in Nijmegen te verkrijgen.

Huidverbetering en wimpers

In ons menu vindt u meer informatie over de schoonheidsbehandelingen die wij bieden. Naast huidverzorging bieden wij verschillende behandelingen aan. Voor een goede couperose behandeling, een effectieve pigmentvlekbehandeling, of prachtige wimperextensions en/of semi permanente mascara bent u bij Martine Hulscher Skincare Schoonheidssalon Nijmegen aan het juiste adres. In samenwerking met een vakkundig cosmetisch arts van BMD Clinics bieden wij botox en fillers aan.

Ontspannen bij Schoonheidssalon Nijmegen

Naast dat je er na een schoonheidsbehandeling in onze schoonheidssalon in Nijmegen mooi en verzorgd uitziet, is de mogelijkheid tot ontspanning in een salon net zo belangrijk. De massages die wij bieden gaan van rug- en schoudermassage tot een Arabian massage waarbij het lichaam wordt gereinigd en de melkzuren in de spieren worden vrijgemaakt voor een ultieme ontspanning.
-> Meer informatie over massages

Meer informatie?

Wil je meer weten over Martine Hulscher Schoonheidssalon Nijmegen of wil je graag een afspraak maken? Bel 024-3239032 of vul ons contactformulier in. Je kunt ons vinden aan de Groesbeekseweg 55, 6524 CP in Nijmegen.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017