• Schoonheidsspecialiste Nijmegen

Welkom bij Martine Hulscher Skincare, schoonheidsspecialiste in Nijmegen voor mannen en vrouwen!

Persoonlijk contact en kwaliteit, daar staat Martine Hulscher voor. Goede verzorging is immers onmisbaar voor een gezonde en stralende huid. Of je nu gaat voor een basis gezichtsbehandeling of voor een uitgebreid trouwarrangement, de salon verlaat je met een fris en ontspannen gevoel.

"Goede verzorging onmisbaar voor een gezonde huid!"

Bij Martine Hulscher Schoonheidsspecialiste Nijmegen kunt u onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

- Dermaroller: om het natuurlijke vermogen van de huid te herstellen
- Microdermabrasie: dode en oude huidcellen worden verwijderd met behulp van een fijne laag kristallen van microformaat
- No Needle Mesotherapie: meso-werkzame stoffen worden zonder naald in uw huid aangebracht voor een veerkrachtige en mooi gevulde huid

Benieuwd naar de prijzen van onze behandelingen? Ga hier naar de prijslijst.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid te genieten van gezichtsbehandelingen die wij geven met de producten van Maria Galland. Denk hierbij aan een acné treatment of een uitgebreide Soin Infiniblanc behandeling waarbij de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de huid steviger aanvoelt. Bij Martine Hulscher schoonheidsspecialiste Nijmegen loop je met een frisse huid de deur uit.

Bij onze behandelingen maken wij gebruik van de kwalitatief sterke merken Maria Galland en PCA Skin. Tevens zijn deze producten te verkrijgen in onze webshop en in de schoonheidssalon in Nijmegen.

Martine Hulscher Schoonheidsspecialiste Nijmegen werkt samen met een ervaren cosmetisch arts die regelmatig bij ons is om botox en filler behandelingen uit te voeren. Huidverbetering is een zeer belangrijke pijler in onze salon, waarbij wij verschillende behandelingen bieden waarbij je kunt profiteren van onze kennismakingsactie.

Wil je meer informatie over een specifieke behandeling of ben je overtuigd om een afspraak bij ons te maken? Bel ons op 06-48965024 of vul ons contactformulier in!

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen

Kijk ook op:

facebook twitter googleplus linkedin

Blijf op de hoogte:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

aanmelen button

Wij zijn aangesloten bij

  

Treatwell toprated:

topratedTreatwell2017