brazillianwax header

Brazilian Wax

Wil jij  een bikini-lijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties? Dan is een "Brazilian" wax voor jou de oplossing!

Wat is een Brazilian wax

Je krijgt een bikini-lijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties. Bij een "Brazilian" blijft alleen een streep haar op de venusheuvel over. Hierop zijn een aantal varianten mogelijk.

brazillianwax MartineHullscherskincare

 

Wanneer maak je een afspraak

Als je haarloos op vakantie wilt, is een afspraak 2 of 3 dagen ervoor ideaal. Geef de haarfollikels even de gelegenheid weer bij te komen voordat je in je bikini glijd. Vermijd een wax op de eerste 3 dagen van of 3 dagen voor de menstruatie.

Maak minimaal 14 dagen voor de bedoelde behandeling een afspraak: je haren hebben vanaf het moment van de afspraak de tijd om te groeien tot de dag van behandelen. De haartjes moeten minimaal 5 mm en maximaal 10 mm lang zijn. Als ze te lang zijn is het harsen erg pijnlijk.

Martine Hulscher Skincare is een gespecialiseerde Brazilian Wax specialist.

Deze behandeling is alleen te boeken in combinatie met een (gezichts)behandeling.

 

Geschiedenis

Het idee van de Brazilian wax komt, niet echt vreemd, uit Brazilië, waar de bikini's veterbreed zijn en vrouwen geen uitstekend sprietje accepteren en een haarloze look prefereren.
Zeven zussen uit Brazilië startten eind jaren 80 een schoonheidssalon in New York. In 1994 besloten zij de Brazilian wax te introduceren. Onder hun klanten bevinden zich o.a. Gwyneth Paltrow en Naomi Cambell.

Beautytips

Lees hier onze beautytips!

Even voorstellen